Sitemap

Sitemap; overzicht van alle pagina's op deze website

Relatie

Relatietherapie; Relatieproblemen oplossen brengt geluk een stuk dichterbij. De relatie met je partner is waarschijnlijk de belangrijkste verbinding in je leven.  Iedere dag werk ik vol passie aan het herstellen en versterken van relaties.
https://qruunschram.nl/

Intensief Relatieweekend
Relatietherapie in een intensief tweedaags of driedaags programma met Qruun Schram en Anne Campagne biedt snel inzicht in jullie relatiedynamiek en de ontstane problemen en het geeft vaak een doorgang naar een nieuw relatiecontract.
https://qruunschram.nl/intensief-relatieweekend/

Relatieproblemen; Je vindt het misschien lastig om hulp te zoeken bij jullie relatieproblemen. Of jij wilt wel, maar je weet dat je partner het helemaal niet ziet zitten. Of jullie zijn al ergens geweest, maar hebben geen klik ervaren en het schoot niet op. Maar samen komen jullie echt niet verder. Dan zijn jullie welkom bij mij.
https://qruunschram.nl/relatieproblemen/

Liefdesrelatie Problemen; Relatie is een werkwoord. Iedere relatie heeft onderhoud nodig, investeringen van beide partners. Steeds opnieuw. Stellen die vergeten dat relatie een werkwoord is, leren op een dag dat het ook een klus-woord is. Dan moet lang uitgesteld groot onderhoud gebeuren, met soms verrassende wendingen, waarbij ik jullie graag terzijde sta.
https://qruunschram.nl/liefdesrelatie-problemen/

Relatie met jezelf; Het is geweldig om gelukkig te zijn. Blij met de spiegel.  Wie wil dat niet? Wat heb jij nodig om daar te komen?
https://qruunschram.nl/relatie-met-jezelf/

Relatieproblemen in de professionele setting; Niet kunnen samenwerken, pesten op de werkvloer, problemen tussen teamleden: je hebt te maken met relatieproblemen in de professionele setting en daar wil je graag verandering in brengen.
https://qruunschram.nl/relatie-zakelijk/

Conflicten met een collega;  Wat als het niet loopt tussen jou en collega’s of tussen jou en je manager?
https://qruunschram.nl/conflict-met-een-collega/

Relatieproblemen in de privésfeer; Als een relatie met iemand die je dierbaar is, beschadigd raakt, dan kan dat leiden tot gevoelens van onzekerheid, eenzaamheid en zelfs wanhoop. Vaak liggen aan dergelijke conflicten kleine gebeurtenissen ten grondslag.
https://qruunschram.nl/relatieproblemen-in-de-privesfeer/

Online relatietherapie; Ondervinden jij en je partner spanningen in de relatie en is het lastig of te ver om mijn kant op te komen? Dan zijn jullie online van harte welkom voor een online spiegel gesprek.
https://qruunschram.nl/online-relatietherapie/

Ik ben een vrouw; Relatieproblemen: hoe motiveer je jouw man om er samen iets aan te doen?
https://qruunschram.nl/ik-ben-een-vrouw/

Ik ben een man; Individuele relatie coaching voor de Man door een Man Relatieproblemen? Ga ze aan voordat het te laat is.
https://qruunschram.nl/ik-ben-een-man/

Wij zijn een stel; Of jullie elkaar in de loop van de tijd uit het oog zijn verloren, of dat er sprake is van een acute crisis, bijvoorbeeld door het uitkomen van een affaire: jullie zijn aan het goede adres.
https://qruunschram.nl/wij-zijn-een-stel/

Monogamie of open relatie; Bij mij ben je individueel of als koppel welkom om over dit onderwerp te komen praten. Het openen van je relatie is spannend. Het vereist veel communicatie, naast een open nieuwsgierige houding naar elkaar.
https://qruunschram.nl/blog/monogamie-of-open-relatie/

Niet monogame relatie; Zoals iedere relatie zal ook een open relatie (geopende relatie) in enige vorm op zekere dag relatieproblemen kennen. Deels zijn dat dezelfde relatieproblemen als in de klassieke monogame relatie, deels zijn dat andere problemen en uitdagingen die typisch zijn voor Niet Monogame Relaties.
https://qruunschram.nl/niet-monogame-relatie/

(Provocatieve) Coaching

Coaching; Je wilt groeien, je verder ontwikkelen. En dan gaat het niet zozeer om kennis of competenties. Het gaat om het wegnemen drempels die je zelf opwerpt, beperkende gedachten, ingesleten patronen die leiden tot in-effectiviteit in je handelen of communicatie.
https://qruunschram.nl/coaching/

Provocatieve coaching individueel;  Als Provocatieve Coach daag ik je uit om doelgericht en proactief je leven tegemoet te treden en je problemen, issues, vragen, gedoe echt aan te pakken.
https://qruunschram.nl/provocatieve-coaching-individueel/

Systemische coaching; Je bent onderdeel van verschillende systemen: je huidige gezin, je gezin van herkomst, je familie, de organisatie waar je werkt met een eigen ‘taal’, een eigen cultuur en omgang. In het systeem zijn onbewuste patronen ontstaan, die iedereen doorvoelt en naleeft, zonder daar bewust vragen over te hebben. Dergelijke patronen of ‘loyaliteiten en verstrikkingen’ hebben impact op de onderlinge relaties en omgang.
https://qruunschram.nl/systemische-coaching/

Wandelend coachen werkt (anders); Ik ervaar met cliënten in de buitenlucht nog meer mogelijkheden om Provocatieve elementen in te zetten. Prikkelend, pro-actief, een direct ervaring in een van de mooiste stukjes bos van het land, tussen de lustoorden van de Amsterdamse patriciërs.
https://qruunschram.nl/wandelcoaching/

Coachen tijdens de autorit; Het nuttige met het noodzakelijke verenigen, dat is de gedachte achter de Rijdende Coach.
Ik kom naar je toe, of ik stap in op een afgesproken plek en al rijdend doen we het gesprek dat we anders in mijn praktijk zouden voeren.
https://qruunschram.nl/de-rijdende-coach/

Sessie op locatie of thuis; Allerlei omstandigheden kunnen maken dat je liever op een andere plek met me afspreekt dan in mijn praktijk in Hilversum.
https://qruunschram.nl/sessie-op-lokatie-of-thuis/

Communicatie coach; Relatieproblemen zijn vaak communicatieproblemen. Wie goed is in (geweldloze) communicatie, kan heel veel relatieproblemen voor zijn of in een vroeg stadium oplossen. Helaas leren we die vaardigheid niet op school en lang niet iedereen heeft het talent of de aanvechting om er goed in te worden.
https://qruunschram.nl/communicatie-coach/

Liefdesbrief schrijven; De kracht van de juiste woorden, de juiste opbouw van de zinnen, is niet te onderschatten. Om die reden sta ik cliënten ook wel bij in hun chatgesprekken via bv whatsapp of schrijf samen met de cliënt een brief aan de andere partner.
https://qruunschram.nl/liefdesbrief-schrijven/

Slecht-nieuws brief schrijven; Een gesprek op basis van een door jou in alle rust op papier gestelde overweging, afweging. Dat brengt rust en duidelijkheid. Een goede brief kan veel pijn, woede en ruzie voorkomen.
https://qruunschram.nl/slecht-nieuws-brief/

Geweldloze communicatie; Ik wil jullie graag helpen en leren om op een goede manier met elkaar in gesprek te raken. Dialoog en Discussie op een veilige manier, die leidt tot gezamenlijkheid en ‘het eens worden’.
https://qruunschram.nl/geweldloze-communicatie/

Ik ben een 30-er; De tijd van oneindige mogelijkheden en spelen tot je erbij neervalt is voorbij. Je vrienden kiezen hun levens, jij het jouwe. Verschillen worden duidelijker. En wie ben jij en wat wil jij?
https://qruunschram.nl/ik-ben-een-30er/

Ik ben een 40-er; Voor de buitenwereld oog jij als goed gesetteld. Je gezin, werk en sociale leven hebben een redelijke vaste vorm aangenomen. Je bent kortom een volwassen en volwaardige burger, alles wat je ouder voor je hoopten of gehoopt hadden moeten hebben. En dan vliegt het je soms naar de keel en bekruipen gevoelens van onrust je steeds vaker.
https://qruunschram.nl/ik-ben-een-40er/

Ik ben een 50-er; Mannen en Vrouwen rond de vijftig: het is niet alleen maar feest, om het voorzichtig te zeggen. Fysiek komen de eerste schermutselingen.En toch: geestelijk voel je je nog jeugdig en scherp en nog niet eens veertig! Laat je challengen op je overtuigingen, beperkende gedachten, wensen, ‘beliefs’ en kom tot een plan voor de rest van je leven. Te beginnen vandaag.
https://qruunschram.nl/ik-ben-een-50er/

Ik ben een 60-er; Als Provocatief Senioren Coach stel ik onverholen de indringende vragen die je helpen overzicht en inzicht te krijgen in je situatie. In enkele sessies vinden we waar de winst te halen valt. Hoe je stem in alle opzichten krachtig blijft en hoe je aansluiting vindt en houdt bij de aanstormende ‘high potentials’ die om jou heen de dienst beginnen uit te maken.
https://qruunschram.nl/ik-ben-een-60er/

Ik wil een leuker leven; Als Provocatief Coach is mijn rol om je uit te dagen, lichtjes te provoceren, om duidelijk te krijgen, wat echt speelt. Waar loopt het mis? Waar is dit gevoel begonnen? Is het echt, of is het vooral interpretatie? Kortom: ben je op zoek naar de bekende peper?
https://qruunschram.nl/ik-wil-een-leuker-leven/

Mediation

Mediation; Soms kom je er samen niet meer uit. Maar je hebt niet altijd de luxe om contact helemaal te kunnen verbreken. Bijvoorbeeld als je met elkaar verder moet als gescheiden ouders van kinderen, of als familieleden met een familiebedrijf. Dan is Mediation de weg om te gaan. De Mediator is als geen ander geschoold om jullie te begeleiden bij het proces van het gesprek, terwijl de inhoud van de oplossing in gezamenlijkheid tot stand komt.
https://qruunschram.nl/mediation/

Zakelijke mediation; Conflicten en irritaties binnen jouw organisatie wil je niet hebben. Soms is het lastig om zelf als bemiddelaar op te treden en dan is het prettig om een onafhankelijke derde in te kunnen zetten, die op professionele wijze het gesprek en proces vlot trekt.
https://qruunschram.nl/zakelijke-mediation/

Qruun Schram en Anne Campagne

Over Qruun; Mijn werkgebied: Relaties met jezelf en anderen
https://qruunschram.nl/over-qruun/

Over Anne; Is sociaal psycholoog en is als relatiecoach vooral gericht op singles
https://qruunschram.nl/over-anne/

De praktijk; Relatietherapie praktijk midden in het Gooi
https://qruunschram.nl/de-praktijk/

Blogs;  Blogs over relaties, relatieproblemen, therapie en tips
https://qruunschram.nl/nieuws/

Reviews; Klantervaringen
https://qruunschram.nl/reviews/

Contact; Geef gerust aan waar ik mee kan helpen! Vul het contactformulier in of bel of mail me rechtstreeks.
https://qruunschram.nl/contact/