Ik wil een leuker leven - Qruun Schram

Ik wil een leuker leven

Ik wil een leuker leven

Als geen ander kom ik als Provocatieve Coach in aanraking met mensen die een verlangen hebben naar een leuker, voller, betekenisvoller leven.
Klachten die ik vaak hoor:

  • Ik vind mijn werk niets (meer) aan
  • Ik heb eigenlijk geen echte vrienden
  • Ik ben best eenzaam
  • Ik verveel me vaak met mijn smartphone en Netflix
  • Ik heb soms het gevoel dat ik nergens bij hoor
  • Soms denk ik ‘wat doe ik hier eigenlijk?’

Allemaal herkenbaar, allemaal periodiek horend bij een normaal mensenleven. Maar als het gevoel aanhoudt, dan wordt het vervelend. Het is niet voor niets dat eenzaamheid als een groot maatschappelijk probleem is gekomen na de Corona crisis. Individualisme en zelfredzaamheid hebben voor veel mensen geleid tot kaalslag in hun netwerk. Niet allemaal maken we even makkelijk vrienden, voelen we ons zomaar op ons gemak, gaan dingen vanzelfsprekend naar onze zin.

Zoeken naar een leuker leven

Als Provocatief Coach is mijn rol om je uit te dagen, lichtjes te provoceren, om duidelijk te krijgen, wat echt speelt. Waar loopt het mis? Waar is dit gevoel begonnen? Is het echt, of is het vooral interpretatie? Heb je echt je best gedaan om er iets aan te doen? Sta je überhaupt open voor ideeën, tips, gedachten die je zouden kunnen helpen? Of zit er ook een beetje lethargische tevredenheid en plechtig zwelgen in? Heb je je iets teveel verbonden met de rol van veronachtzaamde? Ben je wat al te passief in het aanpakken van de issues die onderliggend het probleem in stand houden of versterken?

Kortom: ben je op zoek naar de bekende peper?

Dan ben je welkom. Bel me en check of je een klik voelt, dan gaan we van daar af verder samen op onderzoek.