Vertrouwenspersoon Qruun Schram

Ik ben een man

Individuele relatiecoaching voor de Man door een Man

Relatieproblemen? Ga ze aan voordat het te laat is.

Het kan zomaar de situatie zijn: je hoeft niet eens zo heel diep in je hart te kijken, om te weten dat je ongelukkig in je relatie bent. En niet een beetje, maar heel erg en al best een lange tijd. Je bent op zoek gegaan en hier terecht gekomen, omdat je aan de slag wilt met je relatie. Want er is (zeker met kinderen) heel veel te verliezen, maar er moet nu vooral ook heel veel gewonnen worden.

Huwelijksproblemen verdwijnen niet vanzelf

Relatieproblemen zuigen energie en nemen plezier weg. En dan hebben we het nog niet eens over het negatieve effect die huwelijksproblemen op je werk en hobby’s zullen hebben. Alle aanleiding dus om je kop niet in het zand te steken, maar de confrontatie met jullie relatieproblemen aan te gaan. Dat kan samen, maar je bent ook alleen welkom, om eens van gedachten te wisselen over de situatie.

Loopt je relatie slecht? Heb je het wel een beetje gehad met je partner? Ben je het gezeur en gevit al langere tijd zat, maar weet je niet hoe je hieraan iets kunt veranderen? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

Mannen onder elkaar: dat praat makkelijker

Ik hoor het vaak: ‘ik heb veel verteld dit gesprek, het praatte makkelijk’. Mannen onder elkaar. We komen snel tot de kern in soms pittige bewoordingen. We begrijpen elkaar met een half woord. Dat lucht op en brengt beweging. En dat is wat je zoekt.

Wil je het een keer hebben over je relatie met een ervaren relatiecoach? En wil je praten in mannentaal? Neem dan vrijblijvend contact met me op en in een gesprek van tien minuten weten we of we een klik hebben en of een gesprek een goed idee is.

Relatiecoaching in Positief Provocatieve Stijl

We leren elkaar kennen, er ontstaat een basis van vertrouwen. Dan staat de Provocatieve Stijl het toe dat er enige humor wordt ingebracht: We noemen de dingen direct bij hun naam. Je kunt je hart luchten, de taal eraan geven die jij eraan wilt geven. Ik spiegel je en help tot de kern te komen. En dan gaan we kijken of er iets te redden valt en wat jij daaraan kunt bijdragen. Want soms ligt de sleutel gewoon bij de man en dan kan ik jou in individuele sessies helpen en leren wat je thuis kunt doen om het snel heel veel leuker te maken.

Als we weten waar het aan schort, nemen we een besluit: gaan we individueel verder, of nodigen we jouw partner uit? Mochten we voor dat laatste kiezen, weet dan dat de eerste sessie met haar ook weer eerst gewerkt gaat worden aan het vertrouwen met zijn drieën. Soms spreek ik dan de vrouw eerst een keer alleen, om haar kleuring aan het verhaal even helemaal apart te horen. Mild provocatief kom ik met haar aan de praat over jou. En dat kan enorm helpen in een (volgende) gezamenlijke sessie.

Kan ik je helpen?

Dus bel me als je iets herkent: 

• Je maakt je werk belangrijker dan anderen, omdat je het thuis niet meer zo naar je zin hebt
• Als je naar huis rijdt, merk je dat je er niet naar uitkijkt om thuis te komen
• Als je binnenkomt zet je je al schrap voor de sfeer waarin je terecht komt
• Openingszinnen met je vrouw of vriendin zijn geforceerd of afwezig
• Gesprekken zijn verveeld of escaleren snel naar een ruzie
• Gevreeën wordt er veel te weinig of misschien zelfs niet meer
• Je voelt je constant bekritiseerd, te kort schieten
• ‘Is dit het nou, moeten we zo nog twintig, dertig of veertig jaar met elkaar verder?

De snelste manier is bellen via 06 531 73 769.  Of vul het contactformulier in voor meer informatie.