Praktijk Qruun Schram

Relatietherapie met twee therapeuten

Relatietherapie met twee therapeuten

Soms is het prettig om relatietherapie met twee therapeuten, man en vrouw, af te spreken. Door de aanwezigheid van zowel een mannelijke- als een vrouwelijke therapeut is er direct een balans qua energie en steun voor beide partners. Dat kan enorm helpen als een sterk gepolariseerde man-vrouw dynamiek een rol speelt in de relatie. Of wanneer beide partners ervaren dat de communicatie al lange tijd niet loopt of de verbinding tussen jullie beiden al jaren verdwenen is.

Aan de rand van het Corversbos in Hilversum is mijn praktijk gevestigd in de monumentale Villa Henriette. Er kan gratis geparkeerd worden. Tegenover de villa ligt het prachtige Corversbos. Indien gewenst kan gekozen worden om elke met één van de therapeuten wandelend de sessie in te gaan.

Spiegelsessie

Daarnaast biedt het werken met twee therapeuten de mogelijkheid om apart te werken zoals in de Spiegelsessie en kunnen we ook een kleine familie-opstelling faciliteren, waarin de verstrikkingen van de partners en de gezinnen van herkomst kunnen worden ontward. Qruun werkt hiervoor binnen zijn praktijk samen met Anne Campagne, een ervaren relatiecoach en familie-opsteller.

Voor stellen die graag in korte tijd écht concrete en grote stappen willen maken hebben Anne en Qruun een intensief relatieweekend programma ontwikkeld. Naast familie-opstellingen is in het programma veel aandacht is voor enneagram-typen, geweldloze communicatie Emotional Focussed Therapy facetten en krijgen jullie inzichten vanuit de Transactionele Analyse.