De praktijk

De Praktijk

Relatietherapie praktijk midden in het Gooi

Aan de rand van het Corversbos in Hilversum is mijn praktijk gevestigd in de monumentale Villa Henriette. Er kan gratis geparkeerd worden. 

Tegenover de villa ligt het prachtige Corversbos. Indien gewenst kunnen we kiezen voor wandelend coachen.

Tarieven en Voorwaarden

Belangrijk is dat we een klik ervaren. Jij of jullie met mij en andersom. Om die reden heb je in mijn praktijk de mogelijkheid om na een half uur de sessie te beëindigen, zonder enige kosten. Als het wel klikt en  de sessie gaat na het eerste half uur verder, dan wordt op de eerste factuur een kwartier weggegeven als korting. Dit kwartier neem ik voor mijn rekening als kennismaking. Dit geldt zowel voor particulieren als voor zakelijke coaching trajecten. De duur van de sessie wordt naar beneden afgerond in blokjes van vijf minuten. Lees hier de voorwaarden

Tarieven Particulier

Individueel wordt een bedrag van €145,- per uur gehanteerd, exclusief BTW. Houd er rekening mee dat een gesprek 1 uur tot maximaal 1,5 uur kan duren.

Voor relatietherapie met een koppel wordt €165,- per uur exclusief BTW gehanteerd. Een sessie duurt doorgaans tussen de 1u15m en 1u45m.

Voor relatietherapie door Qruun met Anne samen met een koppel wordt €240,- per uur exclusief BTW gehanteerd. Een sessie duurt doorgaans tussen de 1,5 tot 2 uur (of zoveel langer als nodig is).

Relatietherapie sessies met 2 coaches doe ik met Anne Campagne in mijn eigen praktijk. Jullie kunnen ook kiezen voor een intensief relatieweekend.

N.B. 1: Indien een sessie na 18:00 ‘s avonds of in het weekend plaatsvindt, geldt een extra tarief van € 50,- excl. BTW per uur (en per coach) bovenop het bovenstaande tarief.

N.B. 2: Bij verhindering graag op tijd laten weten dat je niet kunt komen – minimaal 48 uur van tevoren. Je kunt dan kosteloos annuleren. Bij niet verschijnen of niet tijdig annuleren wordt 50% van de sessie in rekening gebracht (uitgaande van 1 uur).

Tarieven Zakelijk/Organisaties

Coaching Individueel €145 per uur excl. btw

Coaching/mediation 2 of meer personen: € 165 per uur excl. btw

Qruun op locatie of thuis

Door omstandigheden kan het zijn dat je liever op een andere plek met me afspreekt dan in mijn praktijk in Hilversum. Als er redenen zijn, dan kom ik graag jouw of jullie kant op.

 

Reiskosten

Voor sessie op locatie bereken ik € 80 per uur exclusief btw aan reiskosten.
Daarnaast breng ik € 0,30 per km in rekening.

Bel me bij vragen via 06 531 73 769.