De praktijk

De Praktijk

Relatietherapie praktijk midden in het Gooi

Aan de rand van het Corversbos in Hilversum is mijn praktijk gevestigd in de monumentale Villa Henriette. Er kan gratis geparkeerd worden. Tegenover de villa ligt het prachtige Corversbos. Indien gewenst kunnen we kiezen voor wandelend coachen.

Qruun op locatie of thuis

Door omstandigheden kan het zijn dat je liever op een andere plek met me afspreekt dan in mijn praktijk in Hilversum. Als er redenen zijn, dan kom ik graag jouw of jullie kant op.

Mijn reiskosten zijn € 80 per uur en € 0,30 per km. excl. BTW. De netto tijd op basis van de app ‘Waze’ is leidend. Maar ik heb de vrijheid mijn eigen vervoermiddel naar jou toe te kiezen. Je betaalt mijn heen en terugreis, tenzij ik een planning heb die jou kosten kan besparen. Daar ben ik erg creatief in, je betaalt echt geen cent teveel.

Tarieven en Voorwaarden

Belangrijk is dat je een klik ervaart of jullie een klik ervaren. Om die reden heb je in mijn praktijk de mogelijkheid om na een half uur de sessie te beëindigen, zonder enige kosten. Dit kan ook een online chatsessie of telefoneren zijn. 
Mocht de sessie vanaf een half uur doorlopen, dan wordt op de eerste factuur een kwartier weg gegeven als korting. Dit kwartier neem ik voor mijn rekening als kennismaking. Corona heeft ons allen creatief en flexibel gemaakt.

Dit geldt zowel voor particulieren als voor zakelijke coachingstrajecten.

De duur van de sessie wordt naar beneden afgerond in blokjes van vijf minuten.

Lees hier de voorwaarden

Tarieven Particulier

Individueel € 127,50 per uur inclusief btw
Relatiecoaching koppels/stellen: € 157,50 per uur inclusief btw

Relatiecoaching koppels/stellen met 2 coaches € 200 per uur (*) incl. btw

Tarieven Zakelijk/Organisaties

Coaching Individueel € 127,50 per uur exclusief btw

Coaching/mediation 2 of meer personen: € 157,50 per uur excl. btw

Reiskosten

Voor sessie op locatie bereken ik € 80 per uur exclusief btw aan reiskosten.
Daarnaast breng ik € 0,30 per km in rekening.
* Bij relatietherapie sessie met 2 coaches werk ik in mijn eigen praktijk samen met Anne Campagne. Meer informatie over Anne vind je hier. Voor intensieve  relatietherapie weekenden lees je meer op onze website Good Spirit. Bel me bij vragen via 06 531 73 769.