Reviews Qruun Schram

Reviews

Klantervaringen

Goedemorgen Qruun, ik wilde je even laten weten dat het echt goed gaat met ons. We vallen soms nog in een oud patroon en herkennen dat nu en kunnen er dankzij jullie echt iets mee. Veel liefs en een fijne zomer, P en T

~

Ik hoop dat het net zo goed gaat met jou als met mij. Ik weet niet wat je tegen M. gezegd hebt of hoe je tot hem doorgedrongen bent, maar man o man wat een heerlijke week hebben we gehad! Nu integreren in het dagelijks leven en ik drijf op mijn roze wolk de toekomst in, hihi.
Bedankt voor de fijne ondersteuning en tot donderdag!

~

Ik wil je bedanken voor onze gesprekken. Ze waren nuttig en ook gewoon erg gezellig en prettig. Wellicht is mijn situatie in de loop van volgend jaar anders. Ik hoop dat ik je dan weer kan bellen.
Roel 47 jr.

~

Deze sessie was heel mooi… indrukwekkend en ook zwaar en mooi tegelijk. Dank.
Chantelle 40 jr. en Amar 40 jr.

~

Hoi Qruun, ik ben vanochtend met een glimlach je praktijk uitgelopen. Het voelde heel erg fijn, het gesprek! Ik had de laatste weken erg moeite om aan mijn werk te gaan of klusjes in huis te doen. Ik voelde helemaal weer energie toen ik thuis kwam en het lukte me meteen om aan het werk te gaan. Bedankt!

~

Hi Qruun, je kent me vast nog wel. Ik zou graag weer wat hulp krijgen met betrekking tot een aantal issues waar ik persoonlijk mee zit, dus niet perse relationeel. Ik vind je soms wat provocerende manier van spiegelen, je eerlijkheid, doortastendheid en karakter erg prettig. Ik merkte de laatste keer dat ik erg veel aan je had. Vandaar de vraag of jij mij wederom kan coachen.

~

Ik heb de afgelopen maanden een aantal gesprekken met Qruun gehad. Deze waren altijd met humor, enerverend maar tegelijkertijd serieus en onderzoekend. Hij luistert goed, weet echte verbinding met je te maken en geeft je vertrouwen.

~

Een stap verder met nieuwe inzichten
Door mijn gesprekken met Qruun werd mij een spiegel voorgehouden. Een scherpe, maar tegelijkertijd ook een milde, liefdevolle spiegel. Alles is ok, zonder oordeel. En wat ook heel fijn was, hij dwong mij ook tot praktische acties, die ik meteen na het gesprek of de volgende dag kon oppakken om uit te proberen. Ik ben weer een hele stap verder met inzichten over mezelf en mijn relatie.

~

Een verhelderende richting!
Wat een verhelderende kracht en richting weet Qruun met de provocatieve coaching in werking te zetten. In alle veiligheid kom je door humor en confrontatie direct bij de kern van je belemmerende overtuigingen en gedragspatronen. Het was een cadeautje, dank Qruun!