Intensief Relatieweekend Qruun Schram Anne Campagne

Intensief Relatieweekend

Intensief Relatieweekend

Relatietherapie in een intensief tweedaags of driedaags programma met Qruun Schram en Anne Campagne biedt snel inzicht in jullie relatiedynamiek en de ontstane problemen en het geeft vaak een doorgang naar een nieuw relatiecontract. Maar ook kan deze intensieve begeleiding antwoord geven op de vraag: Scheiden of toch Blijven?

Eerst vindt een spiegelsessie plaats als intake met Qruun en Anne. Deze kan de start zijn van de Intensive waarbij binnen 48 uur verdeeld over 4 dagdelen, een viertal sessies plaats vinden met Qruun en Anne. Het is ook mogelijk om de Spiegelsessie enige tijd vooraf aan het Intensive programma te plannen. Soms is het agenda technisch namelijk niet mogelijk om op korte termijn meerdere dagdelen aaneengesloten vrij te maken, maar willen we een stel niet te lang laten wachten op de start.

Circa zes weken na het Intensieve Programma zal een follow up sessie gepland worden van 2 uur, om de voortgang te bewaken, bevindingen et bespreken en aandachtspunten naar voren te brengen voor de volgende periode. In totaal beslaat de intensive daarmee een vijftal sessies van steeds 2 uur met Qruun en Anne.

De Intensieve Relatietherapie Meerdaagse

De drie Relatie-pijlers Spiegelsessie om kernthema's helder te krijgen Liefdevol roddelen over jullie relatie Familieopstellingen Seksualiteit en Communicatie

Elementen binnen onze aanpak

We werken met inzichten uit diverse scholen.

 • Esther Perel’s visie en inzichten op relaties in de moderne tijd, liefde en verlangen, affaires en experiment.
 • Emotionally Focussed Therapy, zoals bijvoorbeeld bekend uit de boeken van Sue Johnson ‘Houd me vast’ of de publicaties van het Gottman Instituut.
 • Transactionele Analyse en de drie ego-posities Ouder, Volwassene en Kind binnen de relatiedynamiek.
 • Systemisch Werken en Opstellingen volgens de inzichten van Bert Hellinger.
 • Provocatief Coachen naar de methode van Wijnberg/Farelly: een positief actieve manier van coachen die direct snelheid in het proces brengt.

Arrangementen en Accommodatie

Wij moedigen stellen aan om van deze meerdaagse echt een relatie-retraite te maken en voorzien jullie dan ook graag van tips voor overnachtingen, lunches en diners in de omgeving van Hilversum, uiteraard naar gelang jullie wensen en budget.

De Relatie Intensief bedraagt €1250 exclusief btw per persoon

De Relatie Intensief is een investering in jullie relatie van vier sessies, in totaal acht uur met twee therapeuten, locatie in het Gooi. Na ongeveer 6 weken volgt nog een vijfde sessie.

Enneagram testen en rapporten voor beiden en het werkboek ‘Naar een nieuwe relatie’ zijn inclusief.

NB: als sessies in de avonduren of op weekenddagen gepland zijn, geldt een extra tarief per uur van €50,- per coach excl. BTW

Verhindering

Bij verhindering graag op tijd laten weten dat je niet kunt komen – minimaal 72 uur van tevoren. Je kunt dan kosteloos annuleren. Bij afzeggen tussen 72-36 uur voor begin eerste sessie wordt 33% van de aanbetalingsfactuur ingehouden, bij afzeggen binnen 36 uur of niet verschijnen wordt 66% van de aanbetalingsfactuur ingehouden.

Wat aan de orde kan komen

Ieder stel is uniek én geluk zijn heel veel relatieproblemen juist universeel.
En dus is de eerste vraag: wat speelt er bij jullie?

 • De connectie is weg, jullie lopen op eieren in elkaars buurt
 • Gesprekken zijn er nauwelijks meer en als ze er zijn, gaat het om praktische zaken
 • Steeds vaker slaan kleine irritaties om in ruzies: de lontjes zijn te kort
 • De erotiek is uit de relatie verdwenen, seks is een ‘moetje’ geworden
 • Een affaire is uitgekomen
 • Jullie zijn niet meer gelukkig met elkaar, de kinderen zijn de laatste strohalm
 • Woordenwisselingen escaleren door slechte communicatie
 • Jullie zijn een opvoedpoli geworden en zijn elkaar uit het oog verloren
 • De een heeft het gevoel te veel te geven, de ander ziet dat anders
 • De smartphone en tv krijgen meer aandacht en streling dan de partner
 • Jullie missen het spelen met elkaar, lol hebben, begeerte voelen naar elkaar
 • Jullie gaan beleefd met elkaar om, er is te weinig of geen ‘goede’ ruzie
 • Wensen, verlangens en behoeften: jullie durven ze niet meer naar elkaar uit te spreken
 • Een groot life-event heeft een crisis veroorzaakt: ziekte, rouw, verlies van werk
 • Jullie lopen vast in negativiteit en destructieve patronen naar elkaar
 • Jullie twijfelen of er nog een toekomst is voor jullie samen, of de warmte en verbinding nog terug kunnen keren

Of zijn jullie al een stap verder en tot het besluit van scheiding gekomen? Dan zou je kunnen werken aan:

 • Meer begrip voor elkaar, het goed weer in de ander zien
 • Beter communiceren met elkaar
 • Handvatten voor het inzetten van de scheiding naar de kinderen en omgeving

Huiswerk en opdrachten tijdens de meerdaagse

Het werkboek ‘Naar een nieuwe relatie’ staat vol informatieve teksten en opdrachten die kunnen helpen de communicatie op gang te brengen en de ‘liefdesmap’ met elkaar uit te breiden. Eigenlijk is de meerdaagse ook een beetje een relatie-cursus’. Op geleide van de problematiek en de thema’s zullen we jullie steeds voorzien van opdrachten en testen die helpend zijn voor het proces en het eindresultaat.

Overigens is het niet de bedoeling om jullie te overvoeren, ook quality time samen mag een plek hebben. Weg van huis, achtenveertig uur samen, opdrachten en oefeningen die helderheid brengen en verbinding herstellen: de Intensieve Meerdaagse is voor veel stellen een warm bad na een kille periode.

Na de Intensieve Meerdaagse gaan jullie naar huis met meer begrip naar elkaar, handvatten om patronen verder te doorbreken, mogelijkheden om anders met elkaar om te gaan. Graag zien we jullie terug na enkele weken voor een gerichte sessie, een evaluatie (waarvoor we jullie ook zullen vragen een kort individueel verslag van de Intensieve te schrijven. Want in één weekend kunnen we niet oplossen wat in jaren is ontstaan. Veel stellen houden ons als stok achter de deur en maken afspraken voor halfjaarlijkse relatie-APK’s’ om het geleerde levend te houden en scherp te blijven op nieuw gedrag. Zo is de intensieve meerdaagse een start van een samenwerking, een hecht pact tussen jullie en ons, waarin wij geloven en graag onze energie en tijd investeren.

Contact en planning

Willen jullie meer weten een eventueel informeren naar beschikbare data? Bel gerust naar 06 531 73 769 en maak een afspraak voor een oriënterend intake gesprek en eventueel een Spiegelsessie vooraf aan de meerdaagse. Dan weten jullie wie en wat jullie te wachten staat en kunnen wij een eerste indruk geven wat wij jullie denken te kunnen bieden.

Contact