Anne Campagne

Over Anne

Anne Campagne

Anne Campagne

Anne Campagne is sociaal psycholoog en heeft in Bussum haar eigen praktijk als relatiecoach vooral gericht op singles. Zij noemt zichzelf ‘love connector’ vanuit de gedachte dat je alleen vanuit een goede liefdesconnectie met jezelf een mooie relatie met een ander aan kunt gaan.

Anne’s coaching kenmerkt zich door de Systemische bril die zij opzet. Systemisch werken is ontwikkeld door Bert Hellinger. Hij ontdekte dat ons gezin van herkomst en ook de familie van herkomst sterke sporen in onze ontwikkeling aanbrengen. We ontwikkelen daardoor bepaalde patronen, die we ook wel verstrikkingen noemen, die vaak terug komen in de relaties die we in ons leven hebben. Binnen relatietherapie is het interessant om te kijken welke gesprekken escaleren bij een stel, ook als ze ogenschijnlijk om ‘iets kleins’ gaan. Door in het gesprek op onderzoek uit te gaan of door middels een opstelling het gezin van herkomst en de dynamiek neer te zetten, kunnen verdiepende inzichten ontstaan die kunnen helpen de verbinding met elkaar terug te vinden. Anne kiest er daarbij graag voor om praktische handvatten te bieden die direct binnen de relatie toepasbaar zijn.

Anne en Qruun delen hun liefde voor het vak om klanten inzicht te laten krijgen in hun liefdesrelatie, ieder vanuit hun eigen expertise. Het samen laten komen van feminiene en masculiene energie tijdens de sessies zorgt voor een zeer voortvarende en fijne aanpak. Wil je nog meer lezen over Anne, klik dan hier voor haar website.