De rijdende coach

De Rijdende Coach

Coachen tijdens de autorit, efficiënter wordt het niet

Het nuttige met het noodzakelijke verenigen, dat is de gedachte achter de Rijdende Coach.
Ik kom naar je toe, of ik stap in op een afgesproken plek en al rijdend doen we het gesprek dat we anders in mijn praktijk zouden voeren. Voor jou superefficiënt en voor mij niet, dus er zitten wat extra kosten aan, maar die vallen erg mee.

Waarover we het gaan hebben?

Over jouw problemen en vraagstukken. Natuurlijk. Die vragen kunnen gaan over je relatie, over omgang met je collega’s, over gehannes in je team. Kijk maar op de rest van deze site, dan weet je waarvoor je me in huis haalt. Als je op LinkedIn kijkt, dan zie je dat ik voor mijn jaren als coach en relatietherapeut een lange Farma carrière heb doorlopen en aandeelhouder en ex-bestuurder ben binnen een ICT-bedrijf. Ik heb met veel bijltjes gehakt en denk graag mee en tegen.

Ik stel vragen en poneer stellingen. Ik oordeel snel om te onderzoeken of er iets in zit. Het gesprek schiet alle kanten op, juist omdat jij wilt sparren.

De rijdende coach

Je wilt meerdere invalshoeken horen van iemand die alles (nou ja, veel!) weet over relaties, de menselijke natuur, het het gaat binnen bedrijven en multinationals, hoe politiek werkt binnen instellingen.

Als Provocatieve Coach zorg ik voor verbinding en dan lichtheid en humor.
Een probleem is een situatie die je in je eigen nadeel uitlegt. Omdenken. Wat levert dit probleem jou nou op dat je het in stand houdt?
In het beste geval lossen we het probleem op, in het ergste geval accepteer jij vrolijk hoe het is. Interessant wordt het altijd, beloofd!

Wil jij graag je tijd efficiënt gebruiken? Maak een afspraak voor coaching onderweg!

maak een afspraak