De rijdende coach

De Rijdende Coach

Coachen tijdens de autorit, efficiënter wordt het niet

Het nuttige met het noodzakelijke verenigen, dat is de gedachte achter de Rijdende Coach.
Ik kom naar je toe, of ik stap in op een afgesproken plek en al rijdend doen we het gesprek dat we anders in mijn praktijk zouden voeren. Voor jou superefficiënt en voor mij niet, dus er zitten wat extra kosten aan, maar die vallen erg mee.

Waarover we het gaan hebben?

Over jouw problemen en vraagstukken. Natuurlijk. Die vragen kunnen gaan over je relatie, over omgang met je collega’s, over gehannes in je team. Kijk maar op de rest van deze site, dan weet je waarvoor je me in huis haalt. Als je op LinkedIn kijkt, dan zie je dat ik voor mijn jaren als coach en relatietherapeut een lange Farma carrière heb doorlopen en aandeelhouder en ex-bestuurder ben binnen een ICT-bedrijf. Ik heb met veel bijltjes gehakt en denk graag mee en tegen.

Ik stel vragen en poneer stellingen. Ik oordeel snel om te onderzoeken of er iets in zit. Het gesprek schiet alle kanten op, juist omdat jij wilt sparren.

De rijdende coach

Je wilt meerdere invalshoeken horen van iemand die alles (nou ja, veel!) weet over relaties, de menselijke natuur, het het gaat binnen bedrijven en multinationals, hoe politiek werkt binnen instellingen.

Als Provocatieve Coach zorg ik voor verbinding en dan lichtheid en humor.
Een probleem is een situatie die je in je eigen nadeel uitlegt. Omdenken. Wat levert dit probleem jou nou op dat je het in stand houdt?
In het beste geval lossen we het probleem op, in het ergste geval accepteer jij vrolijk hoe het is. Interessant wordt het altijd, beloofd!

Kosten

Mijn reiskosten zijn € 75 per uur excl. BTW. De netto tijd op basis van de app ‘Waze’ is leidend. Maar ik heb de vrijheid mijn eigen vervoermiddel naar je toe te kiezen. Je betaalt mijn heen en terugreis, tenzij ik een planning heb die jou kosten kan besparen. Daar ben ik erg creatief in, je betaalt echt geen cent teveel.

De kosten voor de sessie in de auto zijn € 150 per uur, inclusief alle stiltes, pijnlijk of niet.

Als je wilt meerijden in mijn BMW X5 uit 2002: prima. Dan komen er voor de sessie alleen de €0,25 per km aan kosten bij.

Voorbeeld:

Je moet een dag naar Groningen vanuit Utrecht en wilt daar om 09:00 aankomen. Dat betekent om 07:00 vertrekken met mij als passagier (ik wil ook best rijden, jij kiest).

Ik kom naar Utrecht voor je deur. Dat is voor mij om die tijd ongeveer 20 minuten.
Dan rijden we naar Groningen. Dat is een rit volgens Waze van 1u50m.
Daarna moet ik naar het station (of je zet me er af) en met de trein terug naar Utrecht. Dat duurt ook alweer 1u30m. Binnen Utrecht moet ik naar mijn auto terug, zeg 10 minuten.
En 20 minuten later ben ik thuis.
Jouw investering:
Mijn 2,33 uur reistijd keer € 75 = € 174,75
Onze 1,83u ‘Coaching in de Car’ keer € 150,00 = € 274,50

Totaal daarmee € 449,25 excl. BTW voor bijna 2 uur coaching plus optioneel chauffeur.
Een no-brainer.

Als je dat veel vindt, reken dan even mee met mijn kosten:
06:30 - 12:00 bezig, dus 5,5 uur incl. beetje wachten op station etc.
Enkele reis treinticket Groningen - Utrecht
40 kilometer in mijn BMW X5 Diesel
4,5 uur parkeerkosten
Administratie, facturatie, overhead

Alles bij elkaar houd ik over iets van € 65,00 per uur. Ik doe het ervoor, omdat ik er ook plezier aan beleef. En het is een beetje acquisitie, natuurlijk.

Wil jij graag je tijd efficiënt gebruiken? Maak een afspraak voor coaching onderweg!

maak een afspraak