Online Relatietherapie, want COVID-19 zet het vergrootglas op je relatie

Ondervinden jij en je partner spanningen in de relatie in deze ongelooflijk vreemde Corona-quarantaine? Loopt de druk hoog op en komen de irritaties en frustraties ongecensureerd aan de oppervlakte? Dan zijn jullie online van harte welkom voor een spiegelgesprek.

online relatietherapie Social Distance coronacrisisIk spreek jullie graag eerst apart via bv Teams, Zoom of Skype. Het eerste kwartier is gratis: kijken of er een klik is en of ik iets voor jullie kan doen. Als ik de beide verhalen heb gehoord, hebben we een sessie met zijn drieën en kijken we of we de verhalen bij elkaar kunnen brengen en waar de doorgang zit om deze tijd door te komen. En hopelijk zien we elkaar dan op niet al te lange termijn in mijn praktijk in Hilversum of op locatie, want als het nodig is stap ik in de auto.

Relatieproblemen in Corona-tijd

Hoe gaan de komende maanden eruit zien? Wanneer mogen we weer vrijuit naar buiten? Wanneer weer naar een terras, een restaurant? Misschien ben je een festivalganger en had je je al verheugd op een prachtseizoen.. maar gaat het er wel van komen?

Wanneer kunnen we eindelijk wat afleiding en ruimte voor onszelf zoeken? Wanneer kunnen we onze agressie weer kwijt op de sportschool of onze sportclub? En voor sommigen: wanneer kunnen we weer afspreken met onze minnaar of minnares?

Als het thuis niet lekker loopt en je kunt nergens stoom afblazen, dan ontstaan er meer discussies en ruzies. En daar loop jij wellicht op stuk. Zeker als ook nog (puberende) kinderen de hele dag thuis zijn en het langzamerhand zat zijn niet meer met vrienden te kunnen chillen: dan kom je maar moeilijk aan elkaar toe. Kletsen, discussiëren, laat staan vrijen: het schiet erbij in en af en toe knalt de frustratie dan naar buiten.

Relatietherapie Online: wat kun je verwachten?

In het een-op-een gesprek stel ik op een Positief Provocatieve manier de vragen, die helder maken waar het aan schort, wat jij ervaart aan gemis, waar je volslagen mesjogge van wordt. Je vertelt iets over de relatie-historie, de eerste barstjes en de terugkerende escalaties. Vanuit de Provocatieve werkwijze zal ik op een lichte manier doorvragen, normaliseren, een spiegel voorhouden en prikkelen, zodat ik volstrekt helder krijg, waar het hem voor jou in zit. Ik geef je direct toepasbare tips en wellicht stuur ik je materiaal toe: literatuur, oefeningen, testjes. Doel is dat je direct verbeteringen aanbrengt in je eigen aandeel, want relatieproblemen gaan over een dynamiek, waarin ook jij een aandeel hebt.

En daarna spreek ik graag je partner (maar dat hoeft niet). Met hem of haar zal ik hetzelfde gesprek voeren en hopelijk merken jullie daarna direct van beide kanten verandering en verbetering. Na een week spreek ik jullie dan graag weer en afhankelijk van de situatie zal dat nogmaals apart zijn via een online kanaal, of met zijn drieën. En dat herhalen we voor zo lang als jullie er baat bij ervaren.

Speciaal Tarief Online Relatietherapie In COVID-Quarantaine tijd: 20% korting versus regulier

Voor online individueel geldt dat het eerste kwartier kennismaking gratis is. Daarna reken ik € 8,33 per vijf minuten incl. BTW (€ 100 per uur). Voor online duo-therapie reken ik € 10,00 per vijf minuten incl. BTW (€ 120 per uur).

fa-odnoklassniki    Qruun Schram
fa-phone    06 531 73 769
fa-envelope-o   qruun@LifeStrategies.nl